Zaterdag 25  juni 2012 hebben Nena en Roxy meegedaan aan een demonstratie Welshponnies op de Countryfair in Aalten. Ondans de regen was het een leuke show waar toch nog veel belangstelling voor was.

Op zaterdagmorgen 25 juni is Rutgershoeve Pretty geboren. Kijk verder onder veulens.

Rutgershoeve Greta

Op Hemelvaartsdag heeft Gwyneth een prachtig merrie veulen gekregen. Ze heeft veel bot en kan al prachtig bewegen. Met haar grote ogen kijkt ze brutaal de wereld in. Haar vader is de mooie hengst Criccet Hywel. We hebben haar genoemd naar de moeder van Anneke, die vorig jaar op 85 jarige leeftijd is overleden. Ze heet Rutgershoeve Greta

 

 

 


Elles van de Rutgershoeve

Woensdagavond 11 mei is op de Rutgershoeve het eerste veulen geboren. Een prachtig merrieveulentje waar we heel blij mee zijn. Ze heet Elles van de Rutgershoeve. Ze heeft al hele mooie bewegingen laten zien. Haar moeder is Unna van de Zandkamp en haar vader is Itt van de Zandkamp.

We kijken met spanning uit naar de volgende veulens!

 

 

AUTO MET EEN FRANSE SLAG

Stichting "Mijn hart in actie"

 

Onze eigen stichting "Mijn hart in actie" heeft een actie opgezet om fondsen in te zamelen voor de auto voor een voorgangersechtpaar, welke afhankelijk is van giften. Brieven zijn gestuurd, personen en ondernemingen zijn benaderd. Er is talrijk gereageerd en het geld voor een nieuwe auto kwam binnen. Joost Fraanje van Broekhuis Harderwijk deed mee en zorgde voor een zeer goede inruil. Stichting ?de Mantel? werd ook betrokken in deze actie. Op 5 februari 2011 werd de (franse) auto Peugeot 5008 overgedragen met enig officieel vertoon in de showroom van Broekhuis Harderwijk. Op de foto ziet u Anneke Rutgers en Wessel Springer van de stichting ?Mijn hart in actie? naast een tweetal anderen staan. Zeer dankbaar en een beetje gespannen. De eerste kilometers zijn weer achter ons en de indrukken zijn zeer goed. We hebben die dag de Heer gedankt voor Zijn zorg en Zijn goedheid voor ons en we hebben ons toen voor de vele kilometers aan Hem opgedragen. Het was een blijde en feestelijke dag. We willen u allen ook bedanken voor uw deelname in dezen. We zien het echt als een bijzondere liefdegave van de Heer ! Dit is de laatste actie die we namens onze stichting hebben gedaan. We kijken weer uit naar een volgend project. Meer nieuws over deze stichting volgt.

Stichting "mijn hart in actie"

Bankrek.nr 110176782

Dit is een Anbi stichting, dus uw giften zijn aftrekbaar van de belasting.